Introduktionsflyvning

Går du rundt med en pilot i maven og drømmer om hvordan det er at flyve svævefly?

Så kom ud til os og oplev suset i maven - når wiren med 110 km/t løfter flyet fra jorden, og efter få sekunder giver dig en af Aarhus' flotteste udsigter, hvor du i stilheden kan mærke luften under vingerne i et af vores 2-sædede svævefly.

Selve turen varer mellem 5 og 20 minutter, afhængig af vejret og termikken.

Når du får din første introduktionsflyvning bliver du samtidig prøvemedlem af klubben i en måned og har mulighed for flere ture derefter som afregnes med kr 150,- for de første 15 minutter i luften og kr 75,- for hver efterfølgende 15 minutter.

Prøvemedlemsskab
Hvis du efter din introduktionsflyvning kunne tænke dig at prøve at være med på elevholdet kan du vælge at købe en tillægspakke hvor du får yderligere 5 skoleflyvninger med instruktør i den måned prøvemedlemsskabet løber. Du vil deltage i flyvedagen på lige fod med andre elever og dermed få en god indsigt i klubbens rutiner.

Hvordan laver jeg en aftale?
I menuen til højre på denne side kan du tilmelde dig til en introduktionsflyvning eller på Facebook finde en af vores infoaftener.

Max vægt
Pga.konstruktion i svæveflyene er der vægtbegrænsninger i både forsæde og bagsæde. Max-vægten for vores passagerer må derfor ikke overstige 100 kg.

Periode
Vi flyver fra marts til oktober.

Det lovformlige
Af lovgivningsmæssige årsager kan vi ikke foretage bestilte flyvninger mod betaling, f.eks. i forbindelse med polterabend, eller udstede gavekort. Herudover kan vi kun flyve med gæster der kan tænke sig en introduktionsflyvning til svæveflyvning fordi de muligvis kunne tænke sig at blive svæveflyvepiloter.

Hvordan forløber en introduktionsflyvning?
Vi har 2 hold på en introflyvedag, et hold om formiddagen fra 11:00-13:30 og et hold om eftermiddagen fra 14:00-16:30. På hvert hold kan der maksimalt bookes 4 personer på.

Når du møder i flyveklubben vil den første halve time gå med en kort briefing indeholdende lidt om svæveflyvning, hvordan vi fungerer som klub og det sikkerhedsmæssige i svæveflyvning. Herefter vil du blive vist ud til startstedet på dagen og sat ind i hvordan vi sender fly afsted, samt have mulighed for at stille spørgsmål til dine måske kommende flyvekammerater. Til sidst vil du få en flyvetur på et af vores 2 sædede svævefly :)

Vi glæder os til at vise dig vores sport.

Aarhus Svæveflyveklub.

Bliv svæveflyver

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Aarhus Svæveflyveklub